La Cirera a Encamp s’ha convertit en una reconeguda destinació de neu

Encamp s’ha convertit en una reconeguda destinació de neu a l’hivern, gràcies al Funicamp, que han convertit la vila en peu de pistes de l’estació de Grandvalira.

Encamp, peu de pistes!

Encamp s’ha convertit en una reconeguda destinació de neu a l’hivern, gràcies al Funicamp, que han convertit la vila en peu de pistes de l’estació de Grandvalira.
Encamp, peu de pistes! Encamp s'ha convertit en una reconeguda destinació de neu a l'hivern, gràcies al Funicamp, que han convertit la vila en peu de pistes de l'estació de Grandvalira. Imatge Principal El Funicamp és una instal·lació excepcional: és un dels telecabines més llargs d’Europa que, en menys de vint minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, et porta a 2.502 metres d’altitud, amb unes magnífiques vistes què podràs gaudir durant el trajecte i un cop d’alt del cim. Durant la temporada d’hivern el Funicamp uneix el centre d’Encamp amb les pistes d’esquí. És la porta d’entrada a GrandValira, el domini esquiable més gran dels Pirineus. Gaudeix d’un tomb amb el Funicamp i viu un món de sensacions! A l'edifici del Funicamp trobaràs: un aparcament vigilat amb 548 places cobertes (de la planta -1 a la -8) un restaurant punts d'informació guixetes de venda de forfets per a Grandvalira o bé per pujar amb el giny A l'arribada del Funicamp trobaràs: pistes d'esquí de Grandvalira restaurants i snacks-bars amb unes àmplies terrasses, on gaudiràs d'espectaculars paisatges que no et deixaran indiferent Després d'esquiar La vila d'Encamp t'ofereix un ampli ventall de possibilitats després de passar una jornada d'esquí, entre les quals pots trobar: Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp: un espai on realitzar activitat física i relaxar-se. Descobreix el que t'ofereix! Cultura: a Encamp trobaràs un ampli ventall d'oferta cultural, entre museus, patrimoni, festes tradicionals i populars....gaudeix de la nostra cultura! Dades de contacte del Funicamp: correu electrònic: correufunicamp.sa@andorra.ad Telèfon: (+376) 833 927

El Funicamp és una instal·lació excepcional: és un dels telecabines més llargs d’Europa que, en menys de vint minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, et porta a 2.502 metres d’altitud, amb unes magnífiques vistes què podràs gaudir durant el trajecte i un cop d’alt del cim.

Durant la temporada d’hivern el Funicamp uneix el centre d’Encamp amb les pistes d’esquí. És la porta d’entrada a GrandValira, el domini esquiable més gran dels Pirineus.

Gaudeix d’un tomb amb el Funicamp i viu un món de sensacions!

A l’edifici del Funicamp trobaràs:

  • un aparcament vigilat amb 548 places cobertes (de la planta -1 a la -8)
  • un restaurant
  • punts d’informació
  • guixetes de venda de forfets per a Grandvalira o bé per pujar amb el giny

A l’arribada del Funicamp trobaràs:

  • pistes d’esquí de Grandvalira
  • restaurants i snacks-bars amb unes àmplies terrasses, on gaudiràs d’espectaculars paisatges que no et deixaran indiferent

Després d’esquiar

La vila d’Encamp t’ofereix un ampli ventall de possibilitats després de passar una jornada d’esquí, entre les quals pots trobar:

  • Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp: un espai on realitzar activitat física i relaxar-se. Descobreix el que t’ofereix!
  • Cultura: a Encamp trobaràs un ampli ventall d’oferta cultural, entre museus, patrimoni, festes tradicionals i populars….gaudeix de la nostra cultura!

Dades de contacte del Funicamp:

  • correu electrònic: correufunicamp.sa@andorra.ad
  • Telèfon: (+376) 833 927