La Cirera a Encamp. Taula embotits ibèrics i formatge de Casa Raubert artesà d’Andorra

La Cirera a Encamp. Taula embotits ibèrics i formatge Casa Raubert artesà d’Andorra . Al costat del FUNICAMP. La Cirera Restaurant a Encamp també tenim el Xuleton de Carn madurada prèmium d’1 kg 490 més dues salses casolanes, verdures i patates fregides a 75 €.
#xuleton #chuleton #dinar #buey #cerdanya #lacerdanya #eltirol #bbq #barbacoa #cuinacasolana #brutal #gastronomia #food #fooding #foodlovers #petitsplaers #bonmenjar #beef #carne #viral #espectacular #angus #steak #steaks #steaklover #steaklovers #steakporn #cotedeboeuf #chuleton #boeuf

La Lucia i en Pablo són els mestres formatgers de Casa Raubert encarregats de vetllar que la senzillesa i la tradició quedin reflectides en cadascun dels seus deliciosos productes artesans.

Casa Raubert elabora “formatges de pastor”, amb llet d’ovella i de vaca, produint un assortiment força ampli. Hi trobaràs formatges curats com l’Orri, el Conlloc i el Pletiu; formatges frescos com el Cossol, que es pot combinar amb dolç i salat, el recuit, que és el més baix en greixos, o el famós mató; formatges per untar, com l’Empriu; el Boïga, madurat a 5 i 10 graus, i finalment el iogurt, elaborat amb la llet més cremosa. Una gran varietat de productes que satisfaran els paladars més exquisits!

Com a petita recomanació de gurmets, des de Casa Raubert aconsellen maridar els seus formatges tendres amb vins suaus, i els formatges curats, amb vins més forts, per potenciar d’aquesta manera el contrast dels sabors!

Visites guiades, degustacions i tallers per a famílies

Si vols saber més coses del fantàstic món del formatge, no pots perdre’t les visites guiades a la formatgeria. Hi podràs veure com s’elaboren alguns dels formatges de la casa a l’obrador i sorprendre’t per l’evolució que fan dins la cava. I si et ve de gust, també hi podràs fer la degustació de les varietats elaborades pel seu mestre formatger. Els sabors i les aromes tan singulars dels seus formatges lliguen a la perfecció amb confitures i mels locals. Les visites es poden organitzar per a grups d’entre 8 i 20 persones, però cal fer una reserva prèvia.

I si viatges en família, el mestre formatger proposa un taller molt especial per convertir els més petits de casa en formatgers per un dia. Els nens visitaran l’obrador i la cava de formatges i elaboraran un petit mató, que s’enduran de record. Els tallers s’organitzen per a famílies o petits grups amb un màxim 6 de nens. Cada taller es realitza segons la disponibilitat de la matèria prima i cal fer una reserva prèvia.

Mossecs d’Andorra, un regal molt tradicional

A la formatgeria Casa Raubert tenen molt clar que el millor que pots endur-te de record d’Andorra és la seva essència. Així doncs, posen a teu abast cistelles amb productes dels productors andorrans, més enllà dels seus formatges. A les caixetes de Mossecs d’Andorra també hi trobaràs embotits de Cal Jordi, confitures de Casa Gendret, la mel d’Autèntics o les xocolates i els dolços de Xocland. Tria quins productes vols endur-te i assaboreix-los amb qui vulguis.

Si ets un amant del formatge, tens una cita a Casa Raubert!