Menjar La Raclette de La Cirera; Restaurant La Cirera està situat a l’històric poble d’Encamp, al costat del Funicamp a Andorra

Menjar La Raclette de La Cirera; Restaurant La Cirera està situat a l’històric poble d’Encamp, al costat del Funicamp al Principat d’Andorra, és una experiència culinària que transcendeix de l’ordinari per convertir-se en un esdeveniment memorable per als amants del bon menjar.

Encamp, conegut per la seva bellesa natural i les seves activitats a l’aire lliure, troba a La Cirera un punt de trobada per als aficionats a la gastronomia amb unes magnífiques instal·lacions y possiblement la millor terrassa de tota la Parròquia d’Encamp. 

Clients i amics que busquen assaborir les delícies de la cuina local i internacional ens visiten, la nostra Raclette és una de les especialitats més celebrades.

La Raclette és un plat tradicional suís que s’ha fet un forat al cor dels andorrans i dels visitants de La Cirera.

Consisteix en formatge de Raclette fos que se serveix típicament amb patates bullides, embotits de 1a qualitat i verdures adobades. El que fa especial la raclette de la Cirera no és només la qualitat del formatge Raclette és un formatge semidur, extra gras, produït amb llet crua de vaca de les races “Eringer, Braunvieh, Simmentaler, Red-Holstein i Schwarzfleckvieh”

Cada formatge rep el segell que certifica el seu origen a l’escorça després del format a la premsa, i a continuació se sotmet a un bany de sal, formatge acuradament seleccionat entre els millors productors.

Si no, també l’atmosfera acollidora i càlida del Restaurant La Cirera.

Menjar Raclette a La Cirera es converteix en un acte social, on compartir és el protagonista, envoltats de la impressionant vista de les muntanyes que caracteritza Encamp.

A més, la proximitat de La Cirera al Funicamp, un telefèric que ofereix accés a algunes de les pistes d’esquí més impressionants d’Andorra, converteix aquest restaurant en el lloc perfecte per reposar energies després d’un dia d’aventures a la neu o aventures a la muntanya a la primavera i estiu.

La combinació del menjar excel·lent, l’ambient amigable, un servei impecable i professional i les vistes espectaculars fan de la Raclette de La Cirera una experiència gastronòmica que no s’ha de perdre en la seva pròxima visita al Principat d’Andorra.

#raclette #cheese #fondue #fromage #food #foodporn #racletteparty #raclettecheese #instafood #foodie #switzerland #cheeselover #raclettetime #andorre #restaurant #yummy #andorra #foodstagram #lacirera #funicamp #queso #charcuterie #raclettelovers #delicious #foodphotography #raclettesuisse #fromages #burger #encamp