Restaurant la Cirera restaurant emblemàtic d’Encamp: un dels millors llocs per anar a esmorzar, berenar, dinar o sopar a Encamp, o senzillament a fer unes birres, còctels o un gintònic. 

El Restaurant la Cirera restaurant emblemàtic d’Encamp: un dels millors llocs per anar a esmorzar, berenar, dinar o sopar a Encamp, o senzillament a fer unes birres, còctels o un gintònic. 

Pasta italiana feta a casa, brasa, carns madurades prèmium, peix i marisc a la brasa, paelles marineres, arròs amb llamàntol, pizzes i hamburgueses Angus. T.(+376) 815 919.

El principal atractiu del restaurant la Cirera és la magnífica brasa i el seu ampli horari de 08:00 am. -a- 22:30 p.m. amb uns espais amplis, ben dissenyats i còmodes.

Especialitats en carns, peixos i mariscs a la brasa, arròs amb llamàntol, pizzes i hamburgueses d’Angus que se serveixen des de l’esmorzar fins al sopar i les tapes. Pizzes: les pizzes del Restaurant la Cirera són de les millors d’Andorra: massa fina servida al seu punt, mida gran i sempre elaborades a l’antiga, molt generoses amb salsa i ingredients. 

La Cirera també ofereix servei «Per Portar» de tots els plats, però especialment de les pizzes. Som molt ràpids i eficients. Es pot trucar per telèfon per encarregar o reservar taula (+376) 815 919 i després passar a recollir. La Cirera i els seus amplis i còmodes salons és al costat del Telecabina Funicamp a Encamp, al costat de l’Aparthotel Shusski, hotel ideal per escapades de cap de setmana, el nostre Restaurant la Cirera és molt fàcil de trobar, només veien la nostra magnífica terrassa on es pot gaudir del sol de la tardor i l’hivern.