NOUS PROPIETARIS – OBERT CADA DIA DE 8:00 A 22:30 P.M | NUEVOS PROPIETARIOS – ABIERTO CADA DIA DE 8:00 A 22:30 P.M

El Restaurant La Cirera restaurant emblemàtic d’Encamp: un dels millors llocs per anar a dinar a Encamp. Pasta italiana feta a casa, brasa, carns, peix i marisc a la brasa, paelles marineres, arròs amb llamàntol, pizzes i hamburgueses Angus. T.(+376) 815 919.
El principal atractiu del restaurant La Cirera és la magnífica brasa i el seu ampli horari de 08:00 am. a 22:30 p.m.
Especialitats en carns, peixos i mariscs a la brasa, arròs amb llamàntol, pizzes i hamburgueses d’Angus que se serveixen des de l’esmorzar fins al sopar i les tapes. Pizzes: les pizzes del Restaurant La Cirera són de les millors d’Andorra: massa fina servida dauradeta, mida gran i elaborades com abans. Molt generoses amb salsa i ingredients. La Cirera ofereix servei «Per Portar» de tots els plats, però especialment de les pizzes. Som molt ràpids. Es pot trucar per telèfon per encarregar (+376) 815 919 i després passar a recollir. La cirera és al costat del Telecabina Funicamp: és molt fàcil de trobar.

El Restaurant La Cirera restaurant emblemàtic d'Encamp: un dels millors llocs per anar a dinar a Encamp. Pasta italiana feta a casa, brasa, carns, peix i marisc a la brasa, paelles marineres, arròs amb llamàntol, pizzes i hamburgueses Angus. T.(+376) 815 919. El principal atractiu del restaurant La Cirera és la magnífica brasa i el seu ampli horari de 08:00 am. a 22:30 p.m. Especialitats en carns, peixos i mariscs a la brasa, arròs amb llamàntol, pizzes i hamburgueses d'Angus que se serveixen des de l'esmorzar fins al sopar i les tapes. Pizzes: les pizzes del Restaurant La Cirera són de les millors d'Andorra: massa fina servida dauradeta, mida gran i elaborades com abans. Molt generoses amb salsa i ingredients. La Cirera ofereix servei «Per Portar» de tots els plats, però especialment de les pizzes. Som molt ràpids. Es pot trucar per telèfon per encarregar (+376) 815 919 i després passar a recollir. La cirera és al costat del Telecabina Funicamp: és molt fàcil de trobar. # El Restaurante La Cirera restaurante emblemático de Encamp: uno de los mejores lugares para ir a comer a Encamp. Pasta italiana hecha en casa, brasa, carnes, pescado y marisco a la brasa, paellas marineras, arroz con bogavante, pizzas y hamburguesas Angus. T.(+376) 815 919. El principal atractivo del restaurante La Cirera es la magnífica brasa y su amplio horario de 08:00 a.m. a 22:30 p.m. Especialidades en carnes, pescados y mariscos a la brasa, arroz con bogavante, pizzas y hamburguesas de Angus que se sirven desde el desayuno hasta la cena y las tapas. Pizzas: las pizzas del Restaurante La Cirera son de las mejores de Andorra: masa fina servida doradita, tamaño grande y elaboradas como antes. Muy generosas con salsa e ingredientes. La Cirera ofrece servicio «Para Llevar» de todos los platos, pero especialmente de las pizzas. Somos muy rápidos. Se puede llamar por teléfono para encargar (+376) 815 919 y después pasar a recoger. La cereza está junto al Telecabina Funicamp: es muy fácil de encontrar.

El Restaurante La Cirera restaurante emblemático de Encamp: uno de los mejores lugares para ir a comer a Encamp. Pasta italiana hecha en casa, brasa, carnes, pescado y marisco a la brasa, paellas marineras, arroz con bogavante, pizzas y hamburguesas Angus. T.(+376) 815 919.
El principal atractivo del restaurante La Cirera es la magnífica brasa y su amplio horario de 08:00 a.m. a 22:30 p.m.
Especialidades en carnes, pescados y mariscos a la brasa, arroz con bogavante, pizzas y hamburguesas de Angus que se sirven desde el desayuno hasta la cena y las tapas. Pizzas: las pizzas del Restaurante La Cirera son de las mejores de Andorra: masa fina servida doradita, tamaño grande y elaboradas como antes. Muy generosas con salsa e ingredientes. La Cirera ofrece servicio «Para Llevar» de todos los platos, pero especialmente de las pizzas. Somos muy rápidos. Se puede llamar por teléfono para encargar (+376) 815 919 y después pasar a recoger. La cereza está junto al Telecabina Funicamp: es muy fácil de encontrar.